top of page

Helgens nöjen! đŸ’«

Uppdaterat: 11 feb. 2019


Vilken hĂ€rlig helg! Jag har hunnit med massor med skoj. PojkvĂ€nnen drog pĂ„ jobb till Italien och jag tog mig en tur till Sthlm för att besöka min fina vĂ€n och fotokollega Julia. Vi Ă„t super god RĂ„biff. Bild frĂ„n middagen kan ni se HÄR!


PĂ„ lördagen passade jag pĂ„ att stĂ€da lĂ€genheten och bjöd över Moa och Emma pĂ„ mellokvĂ€ll och tacos. đŸŒźđŸŽŒ Idag har jag planerat inför veckans roliga jobb. LĂ€ngtar mest inför lördagen dĂ„ jag ska fotografera pĂ„ Åsby & Hem och trĂ€dgĂ„rds bröllopsmĂ€ssa. Ska bli riktigt skoj! Jag har uppdaterat hemsidan idag. Dock behöver jag verkligen ta en ny profilbild. Den Ă€r nĂ„gra Ă„r! 🙈Nu finns det en "Mat" kategori i menyn. Ni mĂ„ste gĂ„ in och kika. SĂ„ nöjd med bilderna! đŸ“·đŸŽ


Glöm inte att kommentera/ gilla. Vill gĂ€rna höra vad ni vill se mer hĂ€r i bloggen! KRAM 💖

0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

Kombucha

Comments


bottom of page