top of page

Helgens nöjen! 💫

Uppdaterat: 11 feb. 2019


Vilken härlig helg! Jag har hunnit med massor med skoj. Pojkvännen drog på jobb till Italien och jag tog mig en tur till Sthlm för att besöka min fina vän och fotokollega Julia. Vi åt super god Råbiff. Bild från middagen kan ni se HÄR!


På lördagen passade jag på att städa lägenheten och bjöd över Moa och Emma på mellokväll och tacos. 🌮🎼 Idag har jag planerat inför veckans roliga jobb. Längtar mest inför lördagen då jag ska fotografera på Åsby & Hem och trädgårds bröllopsmässa. Ska bli riktigt skoj! Jag har uppdaterat hemsidan idag. Dock behöver jag verkligen ta en ny profilbild. Den är några år! 🙈Nu finns det en "Mat" kategori i menyn. Ni måste gå in och kika. Så nöjd med bilderna! 📷🍴


Glöm inte att kommentera/ gilla. Vill gärna höra vad ni vill se mer här i bloggen! KRAM 💖

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kombucha

bottom of page